Teelekese seiklused

Friday, July 25, 2008

Kolgakülas

Eile ei olnud meie päev, ei orienteerumas ega muidu. Kõige vähem oli veel Taneli päev. Tagasi sõites tegime autos Notting Hilli filmi võistluse, et kes räägib endast kõige kurvema loo, saab viimase pirukatüki. Tanel võitis konkurentsitult peale ühte telefonikõnet. Ja Ristolt ei tasu enam tükil ajal küsida, kuidas orienteerumas läks. Kusjuures minu rada ei tundunudki kaardilt vaadates nii raske, ei tea, mis ma seal metsas siis jobutasin. Punktikoer tuleb kaasa võtta.

Ja, Meelik, ma oleksin sulle koogi küll kaasa võtnud, aga sa ei tulnud ju. Nüüd küll jääd sellest ilma, ise sa tilulilutasid mujal ringi.

Järgmine nädal tõotab tihedat kui põnevat ajakava. Veidi üle nädala veel uue puhkuseni.

Naised tööl rääkisid huvitavast toiduretseptist. Endal mul pole aega olnudproovida, aga panen kirja, et ei ununeks. Värskekartuli kõrvale fetajuustu kaste: hapukoor, maitsestamata jogurt, fetajuust, hakitud till mikserdada segi saumiksriga. Äkki võib natuke kurgitükke või keedetud muna ka sisse panna improvisatsiooniks. Nämm.

1 Comments:

  • At 1:02 PM, Anonymous Anonymous said…

    No seal metsas oli võsa, mis ei olnudki võsa ja mägi, mis tegelikult ei olnudki mägi ning aed, mis, nagu arvata võitegi, ei olnud aed.
    Meestuttav

     

Post a Comment

<< Home