Teelekese seiklused

Monday, October 08, 2007

Nädalavahetus...

... kulus järjekordselt meeletu kiirusega. Laupäeval rogain ja pühapäeval bridge turniir, viimane läks hästi, esimene mitte nii väga.

Rogainil oli minu team üleni lombakas ja nii palju kui teisi tuttavaid lõpetajaid nägin, siis kõigil oli mingi probleem. Õnneks ilm oli super järejekordselt ja mõnna oli mööda mereäärt jalutada ja kibuvitsamarju süüa päiksepaistel. Huvitaval kombel toimus umbes samas piirkonnas põtrade ajujaht, nii et kõik loomad olid väga liikvel. Ka otse meie seljatagant pani üks hirv mööda. Keegi rääkis, et oli karu näinud, tundub väheusutav, ehk oli siiski pruun põder. Lõpetasime otse läbi Jägala jõe sumbates, korraks tuli hirm nahka, kuna vool oli väga kiire, õnneks oli turvamees kaasas ja hoidis meid kätest.

Bridge turniiril olime Taneliga järjekordselt teised. Nagu alati. Ükskord me veel võidame. Polnud ma ju ka üle kahe aasta kordagi seda mängu mänginud. Enne tegi Meelik selgeks, et silmi pole mõtet sisse visata ja kõik pildid pole trumbid. Rohkemat polnudki vaja teada.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home