Teelekese seiklused

Wednesday, June 04, 2008

Nädala kroonika

Laupäeval vigastan end dushikabiini libeda põranda peal kukkudes. Tulemuseks säärel kõigepealt lohk, siis muhk ning lõpuks u 3 cm läbimõõduga sinikas.
Pühapäeval üks hull otsustab maanteel meile järsult ette keerata, ajal mil meie oleme möödasõidul. Tulemuseks testitud pidurid, turvavööd ja südame infarkitaluvus.
Esmaspäeva varahommikul uputame alumisi naabreid. Tulemuseks altnaabril 2 paani jagu vahetamist vajavat tapeeti.
Kolmapäeva hommikul tööle minnes suudan ninaga otsa sõita mu kõrval parkinud bussile ja seda nii korralikult, et mõlemil mitmes kohas värv maas ning tema peab lisaks värvimisele uue küljeliistu omale panema. Tulemuseks päris korralik rahaline kahju.

Ootan juba huviga, mis järgmiseks juhtub.

Lisatud: Neljapäev tõi endaga kaasa intsidendi lõunasöögi kohas, kus üks mees otsustas nuga ja kahvel käes end järsult ringi pöörata, nii et söögiriistad tabasid täpselt mu nägu, kastmemaitse huultel pärast. Laupäeva hommikul kukutas Risto oma telefoni veekaussi, mis ka peale kiiret kuivatamist enam ei tööta. Pühapäeval otsustas köögikombaini jäätisekokteili sheiker kinni kiiluda nii, et parandada pole enam võimalik. Nädal lõppes lisaks veel Risto kõhugripi põetamisega.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home