Teelekese seiklused

Monday, June 02, 2008

Vahupidu

Vahupidu tuli seekord meile koju kätte, ei olnud vaja panna vannivahtu purskkaevu ega suvel Pärnu öökluppi minna. Kõik toimus meie enda esikus ja vannitoas, kellaaeg oleks võinud küll varahommiku asemel õhtu olla. Alumised naabrid ei olnud väga rõõmsad meie peo üle ja nii peab Risto minema ühel neist esikutapeeti osaliselt vahetama. Vähemalt ei pea kindlustust asjasse pühendama.

Edaspidi oleme pesumasina äravoolutoruga ettevaatlikumad ja seina sisse minev osa on nüüd ka lisaks veel kinni teibitud.

3 Comments:

  • At 1:26 PM, Anonymous Anonymous said…

    Teele24.ee kirjutab:
    Elustiiliagentuur Delux jätkas korteripidude korraldamist eksklusiivsetes korterites, seekord valiti korralduskohaks firmaomanik Risto T korter muidu nii vaikses äärelinna väljakujunenud traditsioonidega elurajoonis. Peo stiiliks oli "warmdusher". Agentuuri juht Heti Tulve jäi peoga väga rahule: "Peo naelaks kujunes veekaskaad läbi kahe korruse ja üle kolme korteri, sellist showd ei ole me varem korraldanud". Naabrid jäid kommentaaridega tagasihoidlikuks, kuid noore peremehe külsakäigu üle järgmisel hommikul oli ka neil ainult rõõmu.
    Vahendas:A

     
  • At 8:23 PM, Blogger Teeleke said…

    Irw ja kui rõõmsad veel mutikesed homme on, kui Risto läheb sinna oma muskleid välgutama. Kindlasti oli vahupidu meie maja jaoks sajandi suursündmus.

     
  • At 8:53 PM, Anonymous Anonymous said…

    Peale ametlikku pressiteadet on kuuldused toimunud peost levinud kulutulena. Juba olen kohanud ekskursiooni gruppe, kellele tutvustatakse peopaiku. Pidu oli muljetavaldav nagu kinnitab üks osalejatest: "Ma ei julge enam öösiti magadagi, kunagi ei tea, millal järgmine pidu tuleb".

    Peoline

     

Post a Comment

<< Home