Teelekese seiklused

Friday, April 03, 2009

Teele trennireeglid

Teele I reegel: kui trenni minnes tundub kott kahtlaselt tühi, siis oled midagi unustanud, isegi kui ei suuda tuvastada, et midagi oleks puudu, on midagi ikka puudu.
Teele II reegel: kui trenni minnes on kott täpselt nii täis kui peab, siis kontrolli, et poleks kogemata tavapärasest suuremat käterätti kaasa võtnud, mis koti kunstlikult täis punnib, samal ajal kui pooled vajalikud asjad kodus on.
Teele III reegel: kui trenni minnes on kott täpselt nii täis kui peab ja käterätt on õige suurusega, siis alati on võimalus maha unustada mõni pisike element: pulsikell või sokid või puhas pesu.
Teele IV reegel: kui ühel nädalal trennist viilida, siis järgmine nädal on peale trenni lihased valusad.
Teele V reegel: ära luba end liiga kergekäeliselt Eretiga koos trenni, sa mäletad küll, mis viimane kord suusatades juhtus: sina oled surnud, Eret elus.

4 Comments:

  • At 9:13 AM, Anonymous Anonymous said…

    VI reegel: ära lase meestuttavat üksinda metsa. Sina oled metsast väljas, meestuttav on endiselt metsas koos autovõtmete ja rahakotiga.
    Meestuttav

     
  • At 8:37 AM, Anonymous Anonymous said…

    Milline on kõige rohkem mõttetööd nõudev spordiala? Pakuks et see, mille jaoks on vaja kõige rohkem asju kaasa võtta. Kui ujumisel piisab 1 elemendist (ujumisoüksid) ja et hea oleks siis 4 asjast (sampoon, ujumispüksid, rätik, prillid). Squash seevastu on üks enim ajutegevust vaevav mäng, pakuks, et elemente on 13 (reket, pall, põlvekaitsmed, peapael, prillid, rätik, sampoon, veepudel, püksid, särk, sokid, tossud, pulsikell, pulsikella vöö).

     
  • At 8:38 AM, Anonymous Anonymous said…

    PS. Blogi kella võiks ka õigeks panna, et ei tekiks arusaamatust, miks ma eelmise posti nii vara tegin.
    A

     
  • At 7:09 PM, Blogger Eret said…

    Ma olen nii uhke, et ma olen pälvinud oma reegli :P

     

Post a Comment

<< Home