Teelekese seiklused

Wednesday, May 03, 2006

Kevadel olen sarmikus ise

... ehk minu kevade horoskoop:
JÄÄR on mais sarmikus ise
Sina oledki kevadekuulutaja – kevad saab ju alguse hetkel, kui Päike siseneb Jäära märki!
Alanud kevad näitab, et suudad oma võimeid ja võimalusi suurepäraselt kasutada. Sa teed täpselt seda, mida vaja, tabad alati naelapea pihta! Seda ka intiimsfääris. Tunned tõmmet inimeste vastu, kes sinust erinevad ja kes oma kaarte kohe ei ava. Siiski jälgi, et mäng liiga mõistatuslikuks ei muutuks.
Võimalik on kohtumine salapärase või äärmiselt kummalise inimesega. Või kaasneb suhtega palju ebatavalisi asjaolusid.
Seksuaalsuse mõiste muutub sinu jaoks avaramaks, avastad nii endas kui ka partneris uudseid peeni vibratsioone, iseäranis aprillis.
Probleeme võib olla töises sfääris, kus mõni inimene võib käituda nagu kuutõbine kuuvalgel ööl.
Ületöötamist peaks vältima ning korralik väljamagamine olgu sulle samuti normiks. Kui lähed uuele ametipostile, jälgi hoolega juriidilisi nüansse. See kehtib tegelikult kõikide lepingute kohta.
Aprilli esimene pool võib tuua võitlust ja konkurentsi, aga ka suurt kirge. Partneriga on kerge tülli pöörata, aga see lõpeb kirgliku leppimisega.
Veenuse liikumine Jääras lisab sulle sarmi – märkimisväärse sarmikuse periood kestab 3.–29. maini. Kui oled naine, siis tehakse sulle välja nii materiaalselt kui ka vaimselt. Viimane seisneb su ärakuulamises, hingevajaduste mõistmises. Ja mees, kes sulle välja teeb, võib olla su karmasugulane eelmistest eludest...
Juunis peaksid inimsuhteid rahulikult võtma. Kipud siis nii endale kui ka teistele liiga kõrgeid nõudmisi esitama, otsima kättesaamatut ideaali. Ja lõpuks leiadki raamatu, kus pole ühtegi tähte…

0 Comments:

Post a Comment

<< Home