Teelekese seiklused

Sunday, June 18, 2006

Nostalgia



Täiesti ootamatult oli väga tore õhtu. Käisime plikadega jalutamas, plaanitud tunni asemel 2. Rääkisime möödunud aastast ja kuidas see meid muutnud on ja mis see aasta meile juurde andnud on, mitte ainult teadmiste poolest. Ilmselt oleme me kõik ka iseendid paremini tundma õppinud, käitumine grupis, pingesituatsioonis, kuidas ära hoida stressi, kuidas võimalikult lühikese ajaga võimalikult efektiivselt puhata jne. Huvitav oli, aga kuidagi lõplikuse tunne tekkis.

Tagasi jõudes avastasime Diepenbeegi kesklinnast ootamatult suure peo: kohalikud esinejad viiel erineval laval, trill ja trall, lõbustuspark jne. Kilkasime autodroomil nagu väiksed lapsed :) Piltidelt võib näha meie võidukat rallitiimi.

Koduteel algas ilutulestik. Midagi enam nostalgilisemat on vist raske välja mõelda. Mina üksi vaikuses, puude kohal ilutulestik ja ühe vaiksemaks jääv muusika. Ühelt poolt on hästi kurb, et kõik hakkab läbi saama (kuigi terve suvi on veel ju ees), teiselt poolt ootab mind loodetavasti ees ka Eestis palju toredaid asju ja helge tulevik. Mõelgem ikka positiivselt. Uute väljakutsete ja rõõmsa tuleviku terviseks!! :)

2 Comments:

  • At 10:01 PM, Blogger Jansa said…

    Armas blogi. Selle tunde nimel ikka tasus Belgiasse minna, eksju? :)

     
  • At 10:02 PM, Blogger Jansa said…

    Armas blogi. Selle tunde nimel ikka tasus Belgiasse minna, eksju? :)

     

Post a Comment

<< Home